Το ιδεοδρομιο στο Nicosia Book Fest 2018

Το Ιδεοδρόμιο θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο (αριθμός 13) στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας, το Nicosia Book Fest 2018, που θα γίνει στο Πάρκο Ακρόπολης από το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαΐου στις 10:00 μέχρι και την Κυριακή 20 Μαΐου στις 22:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Είναι ο μεγαλύτερος θεσμός για το βιβλίο στην Κύπρο.

Τα περίπτερα βιβλιοπωλείων, εκδοτικών οίκων και άλλων οργανισμών θα λειτουργήσουν το Σάββατο και την Κυριακή ώρες 10:00 – 22:00.

Σε τρεις διαφορετικές σκηνές, φέτος, θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις και παρουσιάσεις με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, δραστηριότητες και παιχνίδι για τα παιδιά, μουσικές παραστάσεις και άλλα πολλά.

Το Σάββατο μεταξύ άλλων στην Λογοτεχνική Σκηνή, θα γίνει παρουσίαση Ε/Κ και Τ/Κ ποιητών στις 16:45 από την Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου. Στις 17:30 παρουσίαση του βιβλίου  Άσπρα Μαντίλια στην Plaza de Mayo, σε συζήτηση με τον συγγραφέα Κώστα Λουλουδάκη. Στις 20:00 σε μια μουσική παράσταση, o τραγουδοποιός και συγγραφέας Μίλτος Πασχαλίδης μας παρουσιάζει το βιβλίο Αγύριστο Κεφάλι, αφιερωμένο στον στιχουργό Άλκη Αλκαίο.

Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ, τους συμμετέχοντες και άλλα πολλά, μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα https://www.nicosiabookfest.com/

Στο Ιδεοδρόμιο μπορείτε να βρείτε αξιόλογα βιβλία από φιλοσοφία, πολιτική, ιστορία, που δεν εντοπίζονται συχνά στην Κύπρο, καθώς επίσης και αρκετά βιβλία από λογοτεχνία, ποίηση, αθλητισμό και όχι μόνο.

Μπορείτε να παραγγείλετε από μας, οποιοδήποτε βιβλίο επιθυμείτε, ακόμα κι αν δεν το έχουμε διαθέσιμο.