Το ιδεοδρομιο στο Nicosia Book Fest 2019

Το Ιδεοδρόμιο θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο (αριθμός Δ9) στο 4ο Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας, το Nicosia Book Fest 2019, που θα γίνει στο Πάρκο Ακρόπολης από το ερχόμενο Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 10:00 μέχρι και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 22:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τα περίπτερα βιβλιοπωλείων, εκδοτικών οίκων και άλλων οργανισμών θα λειτουργήσουν το Σάββατο και την Κυριακή ώρες 10:00 – 22:00.

Σε τρεις διαφορετικές σκηνές, θα πραγματοποιηθούν πολύ ξεχωριστές συζητήσεις και παρουσιάσεις με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, συναρπαστικές δραστηριότητες και παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά.

Το αγαπημένο φεστιβάλ βιβλίου, που αποτελεί έναν πρωτοποριακό και μοναδικό θεσμό για την Κύπρο, στα πρότυπα διεθνών διοργανώσεων, διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά και υπόσχεται δύο γεμάτες και ενδιαφέρουσες ημέρες. Στόχος του να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο φιλοαναγνωστικό κοινό και να δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να έρθουν σε άμεση επαφή με το βιβλίο και τους δημιουργούς του, καθώς επίσης, να συμμετάσχουν στις διάφορες δράσεις γύρω από αυτό.

Το Φεστιβάλ διοργανώνουν το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας ,το  Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών – Press and Information Office , ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου / Youth Board of Cyprus  και ο Δήμος Στροβόλου.

Στην παρακάτω φωτο μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και για τις δύο μέρες. Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ, τους συμμετέχοντες και άλλα πολλά, μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα https://www.nicosiabookfest.com/

Στο Ιδεοδρόμιο μπορείτε να βρείτε αξιόλογα βιβλία από ιστορία, πολιτική, φιλοσοφία, που δεν εντοπίζονται συχνά στην Κύπρο, καθώς επίσης και αρκετά βιβλία από λογοτεχνία, ποίηση, μουσική, αθλητισμό και όχι μόνο.

Μπορείτε να παραγγείλετε από μας, οποιοδήποτε βιβλίο επιθυμείτε, ακόμα κι αν δεν το έχουμε άμεσα διαθέσιμο.